Inloggen | Registreren
Sale!

Intex PureSpa Bubble Therapy + HWS

De eerste opblaasbare spa met Fiber-Tech® constructie (honderdduizenden zeer sterke fiberdraden), ontworpen voor superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Dit model bevat een Hard Water System, wat verkalking voorkomt.
€549,00 €449,00
Sale!

Intex PureSpa Bubble Therapy + HWS 6 p

De eerste opblaasbare spa met Fiber-Tech® constructie (honderdduizenden zeer sterke fiberdraden), ontworpen voor superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Dit model bevat een Hard Water System, wat verkalking voorkomt.
€649,00 €549,00
Sale!

Intex PureSpa Jet Massage Octagon HWS 6 p

De eerste 6 persoons opblaasbare spa met Fiber-Tech® constructie (honderdduizenden zeer sterke fiberdraden), ontworpen voor superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Dit model bevat een Hard Water System.
€849,00 €749,00
Sale!

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon + HWS + ZWS

De eerste spa met jet massage en bubble therapie in één apparaat, ontworpen voor superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Dit model bevat een Hard Water System en een zoutwatersysteem.
€1.099,00 €839,00

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon + HWS + ZWS 6 p

De eerste 6 persoons opblaasbare spa met jet massage en bubble therapie in één apparaat, ontworpen voor superieure stabiliteit tijdens het gebruik. Dit model bevat een Hard Water System en een zoutwatersysteem.
€979,00
Wat is er nu lekkerder dan heerlijk relaxen in je eigen spa? Heerlijk met bubbels of met lekker krachtige massagestralen, of een combinatie van beiden; het is allemaal mogelijk.

Bij opblaasspa.com verkopen wij alleen de allerbeste spa's van het merk Intex. Hiervoor hebben wij gekozen, omdat de opblaasbare spa's van Intex veel sterker zijn dan de normale opblaasbare spa's. De spa's van Intex zijn voorzien van de unieke en supersterke Fiber-Tech® constructie (honderdduizenden zeer sterke fiberdraden). Hierdoor wordt de spa zo sterk dat je met wel 4 personen op de rand kan zitten, zonder dat deze inzakt.

Natuurlijk is elke Intex spa voorzien van de meest veilige techniek, zodat je met een gerust hart kunt gaan genieten van je eigen Intex spa. Mocht er onverhoopt toch iets foutgaan, dan staat ons team voor je klaar om de problemen met je op te lossen. Wij hebben al honderden Intex spa's verkocht en introduceerden deze spa's als eerste in Europa in 2013.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x